Mitralis KNO


Locatie Mitralis KNO

Mitralis KNO is een groeiend team van gedreven KNO-artsen met brede expertise, kennis en jarenlange ervaring. Deskundigheid en integriteit zijn hierbij basisvoorwaarden; Mitralis KNO onderscheidt zich door de aandacht voor onze patiënten.

Wij weten dat geen enkele behandeling prettig is. Ons streven is dan ook om uw behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. Dat betekent duidelijke en directe communicatie voor en na de behandeling. Zo weet u ten alle tijden waar u aan toe bent, wat er gaat gebeuren en wat daarvan het verwachte resultaat zal zijn.

Mitralis KNO heeft een neusje voor nieuwe, bewezen en vooruitstrevende behandelmethodes. Zo is Mitralis KNO o.a. gespecialiseerd in de CELON-behandeling, een uiterst effectieve en vooral patiëntvriendelijke behandeling tegen neusverstopping. Dit is mogelijk zonder narcose en kan dus toegepast worden zonder opname in het ziekenhuis.

Samen met een goed oor voor uw wensen, wordt er met u gekeken naar de meest passende en verantwoorde behandeling. 

Met de beschikbare behandelmethodes en gespecialiseerde KNO-artsen tot uw beschikking, verzekert Mitralis KNO u van de juiste zorg.
 


Onze kernwaarden


Mitralis KNO Aangenaam

Aangenaam 

 

KNO Mitralis heeft oor voor de wensen de klant. In nauwe afstemming wordt de behandeling besproken en bepaald (vb. neuscorrectie dmv kincorrectie).

Mitralis KNO Bewezen

Bewezen 

 

Als particulier zorgbedrijf maakt KNO Mitralis gebruikt van ervaren mensen met een neus voor de juiste middelen en de nieuwste methodes. Zo bewijst KNO Mitralis zich keer op keer met een vakkundig en verantwoorde behandeling.

Mitralis KNO Duidelijk

Duidelijk 

 

Met kennis van zaken, behandelingen en natraject geeft KNO Mitralis altijd een zo compleet en eerlijk mogelijk beeld. Hierbij wordt er vanuit de patiënt gedacht, zonder deze te betuttelen. KNO Mitralis is direct en vooral duidelijk